Vaasan Pro ry

Jäsenhankinta ja Pro-klubitoiminta

Jos olet kiinnostunut liittymään jäseneksi yhdistykseen niin ota yhteyttä!

Jos olet jo jäsen ja tunnet jonkun joka voisi liittyä jäseneksi niin ilmoittele. Otamme häneen yhteyttä ja lähetämme materiaalia Ammattiliitto Prosta.

Voit myös liittyä jäseneksi tämän linkin kautta

JÄSENHANKINTA KANNATTAA

Vaasan Pro palkitsee jäsenhankkijan aina 40 euron lahjakortilla S-ryhmälle. kun uusi jäsen on maksanut jäsenyyttä puoli vuotta. Vuonna 2020 aikana arvomme jäsenhankkijoiden kesken myös yhteensä 3 kpl 2 hengen brunssilahjakorttia Vaasalaiseen ravintolaan 4 kuukauden välein. Arvontaan osallistuvat kyseisen 4 kuukauden ajanjakson aikana yhdistykselle uuden jäsenen hankkineet henkilöt.

Yllä mainittujen paikallisyhdistyksen etujen lisäksi myös liitto palkitsee jäsenhankkijan 40 euron arvoisella Superlahjakortilla. Uuden jäsenen hankkimisesta on sinulle siis todellista hyötyä eikä se ole lainkaan vaikeaa seuraavan muistilistan avulla:

1. JÄSENEKSI LIITTYMINEN

Helpoin tapa liittyä jäseneksi on täyttää hakemus osoitteessa: https://www.proliitto.fi/pron-jasenyys/liity-jaseneksi

2. PERINTÄSOPIMUS
Varmista, että uusi jäsen täyttää myös perintäsopimuksen. Perintäsopimus toimitetaan palkanlaskijalle ellei jäsen halua maksaa jäsenmaksuaan itse.
https://www.proliitto.fi/sites/default/files/user_files/Lomakkeet/liittymislomake_perintasop_taytettava.pdf

3. JÄSENHANKINNASTA ILMOITTAMINEN YHDISTYKSEEN
Muistathan ilmoittaa uudesta jäsenestä meille sähköpostilla yhdistyksen osoitteeseen info@vaasanpro.fi. Näin osallistut 2 hengen brunssilahjakortin
arvontaan sekä saat 40 euron S-ryhmän lahjakortin kun uusi jäsen on maksanut jäsenyyttä yhdistykselle 6 kuukautta.

Verottajan linjauksen mukaan jäsenhankinnassa saadut materiaaliset palkkiot ovat koko arvoltaan veronalaista ansiotuloa. Verotusvuosi on se, jolloin saat palkinnon. Vaasan Pro ry ilmoittaa palkkiotulot verottajalle: tarkista veroehdotuksestasi, että ne näkyvät, muutoin ilmoita ne itse.


4. JÄSENHANKINNASTA ILMOITTAMINEN LIITTOON

Myös Ammattiliitto Pro palkitsee sinut 40 euron Superlahjakortilla uudesta jäsenestä.

https://www.proliitto.fi/suosittele-jasenyytta


Pro-klubitoiminta

Yhdistys kannustaa, ohjaa ja tukee työpaikkojen toimintaa Pro-klubien perustamisessa ja kehittämisessä sekä käsittelee yhdessä johtokunnan kanssa Pro-klubien taloudellisista avustamista perusteltujen hakemusten pohjalta.

Huom. Muistakaa lähettää hakemukset etukäteen osoitteeseen
info@vaasanpro.fi

Yhteystiedot
Leena Kallio
info@vaasanpro.fi